Vad fasiken gör vi med champagnen i kylen? Del 2.

Fortsättning på föregående inlägg, som du hittar här om du missat det

Vi lämnade sjukhuset efter Izabella lämnat blodprov för att åka hem och äta lunch. Vår läkare sa det kunde ta 1-2 dagar innan vi fick något provsvar. Först skulle provmottagningen analysera svaret och skicka det vidare till vår läkare som i sin tur skulle förmedla det till oss.

Vi misstänkte att vi inte skulle få något besked under eftermiddagen, men Izabellas telefon var ändå nära hela tiden, fall i fall. Kvällen till ära passade vi på att måla en utomhusvägg. Ett bra tidsfördriv i väntan på besked om vi var gravida eller inte.  

Lite färggladare efter att vi målat de bleka plankorna. Och nej, den blåa plasten är inte standard i rabatten, det är mest för att vi ska få plats mellan taggbusken och väggen. 🙂

Dagen efter tog vi en frukost tillsammans och undrade när vi skulle få besked. Skulle det komma direkt på morgonen. När Izabella satt i något av hennes många möten? Eller kanske framåt kvällen? Eller inte alls under dagen?  

På eftermiddagen fick vi beskedet. Blodprovet var negativt.  

Vi var inte gravida.  

Den alkoholfria champagnen åkte ut ur kylen och istället blev det lite tröstätande av choklad på kvällen. Idag börjar Izabella ta Provera (för att sätta igång mensen) och köra igång ytterligare en hoppfull cykel.

Ännu en gång lämnar vi en cykel bakom oss utan att veta vad det var som gjorde att det inte ville ta sig den här gången heller. Vi är båda i vanliga fall ganska bra på att analysera situationer och processer för att se vad som går att göra bättre, men nu är vi helt utelämnade.

13+

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *