Tack för all kärlek!

Så mycket kärlek, omtanke och påhejningar vi har fått sedan vi berättade om vårt missfall förra lördagen. Vi visste att det var ett ämne som behövde komma upp till ytan och få lov att pratas om. Men vi visste inte till vilken grad. Det är så många som hört av sig med sina egna berättelser. Så många som har en liknande historia som vi. Det har gett ännu mer hopp och en känsla av att vi inte är ensam i detta. Tyvärr får man väl säga, för man önskar ingen att behöva genomgå den resa som vi är mitt i.

Hade vi vetat hur mycket kärlek vi skulle få. Hur många som skulle visa omtanke för oss. Hur många som skulle vilja dela med sig av sina berättelser för oss och peppa oss så kanske vi skulle ha berättat om våra svårigheter med att bli gravida långt tidigare. Men vi kommer i ett senare inlägg fokusera mer på våra tankar om, och hur vi resonerade kring, att berätta eller inte berätta för familj och vänner.

Nu ville vi bara tacka er för all kärlek och omtanke och säga att vi uppskattar att så många av er öppnat upp er och berättat era historier för oss. Det gör det på ett sätt betydligt lättare att bearbeta det som hänt och verkligen förstå att vi absolut inte är ensamma.

Nu blickar vi framåt, känner absolut inte för att ge upp och är mer än någonsin taggade på att sätta kommande plan i verket.

Känner ni att ni behöver öppna upp er, eller bara få skriva av er, känn er fria att skriva en kommentar till detta inlägg, eller ett meddelande till oss via vår Instagram, spermienochegget.

13+

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *